Käy projektin virallisella verkkosivustolla saadaksesi lisätietoja: https://hurjapiruetti.wixsite.com/abcdDream dance duo 7 removebg preview

ABC'd tarkoittaa suomalaiseen taiteen perusopetukseen ja erityisesti tanssikasvatukseen pohjautuvaa hanketta, jolla pyritään luomaan alustoja, paikkoja, tiloja ja mahdollisuuksia nuorille kansainväliseen yhteistyöhön taide- ja tanssikasvatuksen parissa. Tässä projektissa teemasta ja hankkeesta riippuen mahdollistetaan kulttuurinen ristipölytys tanssin keinoin. Starttaamme hankkeen pienimuotoisella online -projektilla. Ensimmäisessä vaiheessa etsimme soolotanssijoita Sri Lankasta. Tanssityyli on vapaa. Projektin toisessa osassa srilankalaisten tanssijoiden soolot yhdistetään suomalaisten tanssijoiden kanssa duetoiksi ja nuoret kohtaavat ja tutustuvat toisiinsa digitaalisia alustoja hyödyntäen.

 

Hankeen koordinoijana toimii Hurja Piruetti Länsi-Uudenmaan tanssiopisto Raaseporista. Kumppanuus Suomen ja Sri Lankan nuorten tanssikentän välillä alkoi syksyllä 2019 videoprojektin muodossa ja jatkui keväällä 2020, jolloin meillä oli ilo isännöidä neljä Sri Lankan vaihto-opiskelijaa Suomeen osana Derana TV: n ja Hurja Piruettin yhteistyötä. Hurja Piruetin streetopettaja Sathis Hettithanthri ja koulun rehtori Katja Köngäs pilotoivat uudenlaista nuorten tanssijoiden vaihto-ohjelmaa ensimmäistä kertaa.

Kutsu Sri Lankan tanssijoille!

#1 Projektin ensimmäisessä vaiheessa etsimme srilankalaisia soolotanssijoita. Soolotallenteet lähetetään 1.11.2020 mennessä.
#2 Toisessa osassa yhdistämme suomalaisia ja srilankalaisia tanssijoita duettopareiksi ja tanssijat voivat työskennellä yhdessä. Hurja Piruetin tekninen tiimi auttaa kokonaisuuden rakentamisessa. Deadline 15.11.2020

#3 Valmiit duetot esitetään sosiaalisessa mediassa joulukuun aikana 2020

Voit aloittaa videoidesi lähettämisen 05.10.2020!

Are you the one we are looking for 3