Shanti Grönholm, BA Hons.

Shanti Grönholm är dansare och utbildningsentusiast från Finland. Hon tog examen från Åbo Akademi med en BA (Hons) inom samtida religion och utbildning. Sambandet mellan utbildning och konst har alltid intresserat Shanti mest. Den största frågan hon arbetar med är hur man kombinerar den grundläggande konstutbildningen med de offentliga skolorna. Hon studerar nu för sin magisterexamen i utbildning och byggteknik. Hon arbetar som danslärare och digitaladministratör på Hurja Piruetti.

IMG 9553unnamed 2unnamed 2

 

Reettaleena Rauhala, BA Hons.

Reettaleena Rauhala är en dansartist och rörelseutforskare från Finland. Hon tog examen från Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance (London, Storbritannien) med en BA (Hons) i Contemporary Dance 2016 och har sedan dess arbetat som lärare, koreograf och frilansande dansartist. I rörelse är Reettaleena intresserad av användning av gravitation och andning som sätt att initiera, underlätta och driva rörelse. För närvarande genomför hon magisterstudier i danspedagogik vid Helsingfors konstuniversitet.

 

Janna Westerlund, BA.

Janna Westerlund är en finsk danslärare. Hon studerade danspedagogik vid Konsthögskolan i Åbo tekniska universitet (Åbo, Finland) och har en kandidatexamen i kultur och konst. Hon är intresserad av europeiska och internationella danskulturer och har gjort en del av sina studier i Sverige i Stockholms konsthögskola och på Island i Listaskóli Rögnvaldar Ólafssonar. Hon har rest i fem kontinenter och tycker att möte och samarbete med människor från olika kulturer är en ständig inspiration och en lärande möjlighet. Hennes andra intressen är att hitta samtida tillvägagångssätt för danspedagogik med respekt för de långa traditionerna samt kroppsmedvetenhet och säker dansutbildning.

Skrmavbild 2020 09 21 kl 132557 

Pilip Peter Joel

B-boy, dansare

koreograf

Skrmavbild 2020 09 21 kl 132549 

Harsh Harshana

Dansare, koreograf

danslärare

 unnamed 3

Dilemma Ariyarathna

Dansare, Lärare, koreograf

pionjär i hiphop

Skrmavbild 2020 09 21 kl 132539 

Namal Sandusen

Dansare, koreograf

danslärare

   13p qDX9OcIsrJsG1u KKEg

Praveena Hasangi

Översättare, producent

assistent.

Skrmavbild 2020 09 21 kl 132603 

Lakshitha Peiris (Puit)

Dansare

koreograf

unnamed 4 

Imalka Venroy Britto

Dansare, lärare, koreograf

pionjär inom hiphop