Hyvää tanssillista ja liikunnallista vuoden alkua ja tervetuloa starttaamaan kevätkausi 2021!  Tanssi-, sirkus-, akrobatia- ja muut liikunnalliset ryhmämme starttaavat eri toimipisteissä Raaseporin alueella 1.2.2021 alkaen. Kevätkausi starttaa tänä keväänä hieman aiottua myöhemmin uusimmat (5.1) päivityt ohjeet huomioiden ja jatkuu vastaavasti pidempään toukokuussa. EK -ryhmät sekä produktioryhmät aloittavat 25.1.2021 poikkeusaikataululla ja poikkeusjärjestelyin. Ilmoitamme tästä ryhmäkohtaisesti. Mikäli Raaseporin kaupunki päivittää ohjeistuksiaan ja kausi siirtyy aikaisemmaksi, ilmoitamme oppilaille erikseen.

Kevätkauden oppilaskirje on lähetetty ilmoittautumisen yhteydessä annettuihin sähköpostiosoitteisiin. Jos et ole saanut oppilaskirjettä, laita viestiä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tervetuloa taas mukaan Hurjat!


Hei Hurjat tanssijat ja vanhemmat!


Upeat jouluprojektit on saatu valmiiksi ja videoklipit on lähetetty sähköpostitse kuluneen viikon aikana. Lämmin kiitos tanssijoille ja opettajille videointi ja editointityöstä. Ilmoitathan opettajallesi mikäli et ole saanut esitystäsi sähköpostitse. Myös roskapostikori kannattaa tarkistaa. Me opettajat olemme ilolla ja liikuttuneinakin katselleet näitä videoita ja minidokumentteja harjoitusten tuoksinasta ja itse esityksestä. Toivottavasti tunnelma välittyi myös sinne kotikatsomoihin. Tästä on hyvä jatkaa! Hyvää ja rentouttavaa joulun aikaa Hurjat.

Hyvää Joulua ja Tervettä uutta vuotta!

T. Hurja Piruetin opettajat

Future - Distance
 
Manifold Equality
 
Imperfect
 
Joy is perfect together
 
 (by DAM-U team)
 
 
 
DAM-U -projekti tuo yhteen kolme taitavaa raaseporilaista nuorten ryhmää: Nuorten bändin The Walesin, vokaaliryhmän SixNotes sekä Hurja Piruetin nuoret tanssijat.
Idea syntyi koronansävyttämästä arjesta ja innostuksesta tehdä ja toimia paikallisesti. Projekti on Nuori Kulttuuri Rootsin rahoittama hanke.
 
Nuori Kulttuuri Roots tuo yhteen kulttuurisen nuorisotyön mahdollisuudet nuorten taide -ja kulttuuriharrastusten toimintojen ja tapahtumien kehittämisessä.
Paikallisen toiminnan kehittäminen tuo tekijät ja nuoret yhteen valtakunnallisesti paikallisella tasolla.
Rahoitetut projektit kootaan yhteisesti Nuori Kulttuuri -Handbookiin projektien toteutumisen jälkeen.
 
Katso video Youtubesta osoitteessa: https://youtu.be/YW4sgnOOnRA
 
 
 
Suomen tanssioppilaitosten liitto STOPP ry:n Vuoden tanssikasvattaja -palkinnon 2020 saa Sodankylästä lähtöisin oleva tanssipedagogi Katja Köngäs, jonka perustama Länsi-Uudenmaan Tanssiopisto Hurja Piruetti toimii Raaseporista käsin.
Katja Köngäs on tehnyt Raaseporin alueella vaikuttavaa taide- ja tanssikasvatustyötä vuodesta 1995. Suomen tanssioppilaitosten liitto STOPP ry haluaa nostaa esiin Katja Köngäksen innostavan, sitouttavan pedagogisen työn kaksikielisellä alueella sekä taiteellisesti kunnianhimoiset pedagogiset kotimaiset ja kansainväliset hankkeet, jotka ovat tuoneet hänen tanssikoululleen mm. OKM:n Suomen Nuori Kulttuurilähettiläs -nimityksen tunnustuksena kansainvälisestä lasten ja nuorten parissa tehdystä työstä.
Palkinnon saajille annetaan teatterialan ansiomerkit perjantaina 27.11.2020

Hei Hurjat tanssijat ja vanhemmat,

Suurimmalla osalla Hurja Piruetin tanssijoista syyskausi on jo päättynyt kuvausten ja erillisprojektien myötä. Näille ryhmille on tiedotettu erikseen. Ensi viikolla vielä lasten ryhmiä Karjaan ja Tammisaaren toimipisteissä. Koulujen jumppasaleissa tapahtuva toiminta on siirretty korvaaviin tiloihin. Oppilaita on informoitu sunnuntaina 29.11.2020 tekstiviestitse sekä sähköpostitse. Pääsääntöisesti kaikki ryhmät harjoittelevat lukujärjestyksen mukaan, mutta paikka saattaa olla vaihtunut. Jos olet epävarma omasta tunnistasi, kysy suoraan opettajaltasi tai lähetä sähköpostia Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hurja Piruetin tanssijat ja sirkustelijat ovat saaneet harjoitella koko syksyn ja siitä me opettajat olemme iloisia. Jatketaan samaan malliin ja muistetaan käsienpesu, turvavälit ja kasvomaskit. Lämmin kiitos oppilaille syyskaudesta ja tammikuussa jatketaan. Syyskaudella tehty ilmoittautuminen on edelleen voimassa myös kevätkauden. Kevätkausi starttaa kaikissa toimipisteissämme 11.1.2020 alkaen.

 

 

Hei Hurja Piruetin oppilaat ja vanhemmat,Pääkaupunkiseudun koronatyöryhmän uusien 20.11.2020 julkaistujen
ohjeistuksien myötä Hurja Piruetti on päivittänyt loppukauden
toimintaa.

Päivitämme ohjeistusta tarvittaessa vielä viimeisinä viikkoina. Syyslukukausi päättyy 6.12.2020.

 • Toiminta jatkuu kaikissa ryhmissä normaalisti loppukauden ajan.
  Aikaisemmat ohjeistukset turvalliseen toimintaan tunneilla ovat edelleen
  voimassa. Kasvomaskisuositus on ollut voimassa 19.10.2020 alkaen myös
  tanssitunneillamme yläkouluikäisistä alkaen ja tämä suositus jatkuu
  edelleen. Toivomme myös, että vanhemmat ja oppilaat noudattavat yhtä
  ahkerasti kuten tähänkin saakka kasvomaskisuositusta toimitiloissa
  vieraillessaan.

 

 • Lisäksi toivoisimme välttämään turhaa oleskelua toimitiloissamme
  tuntien ulkopuolella. Omalle tunnille voi saapua noin 15 minuuttia ennen
  tunnin alkua. Liikkuminen vähenee nyt merkittävästi viimeisinä
  viikkoina, kun osa ryhmistä on kokonaan poissa toimitiloista kuvauksien
  aikana.

 

 • Huolehditaan yhdessä turvallisesta harrastamisesta!

 


Lämmin kiitos kaikille Hurjille tsemppauksesta tähän saakka!


https://www.raasepori.fi/uudet-suositukset-harrastustoiminnalle/

Terveisin,

Hurja Piruetin opettajat