Joulujamit valtaavat Raaseporin lavat jälleen! Jouluinen tanssitapahtuma Kiilan koulun salissa Karjaalla lauantaina 30.11 ja Kulttuuritalo Kareliassa Tammisaaressa sunnuntaina 1.12.

 

Lauantaina 30.11 järjestetään Hurja Piruetin tanssikavalkadi sekä joulukahvila Kiilan koululla. klo 10–15 (Kiilan koulun jumppasali, erillinen rakennus, Hindersinkatu 19, 10300 Karjaa). Luvassa lämminhenkinen tapahtuma, runsaasti tanssiesityksiä pitkin päivää ja joulukahvila. Päivän aikana oppilaat esittävät omia hienoja koreografioitaan ja näemme myös monia värikkäitä ryhmäkoreografioita. Kaikki ryhmät eivät esiinny, mutta kaikki ovat tervetulleita katsomaan esityksiä! Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

 

Joulujamit järjestetään sunnuntaina 1.12 Tammisaaressa Kulttuuritalo Kareliassa (Erottajankatu 11) klo 12:00 ja 14:30. Luvassa on lämminhenkinen tapahtuma, jossa mukana oppilaiden omia esityksiä, ryhmäkoreografioita, glögitarjoilua ja mukavaa yhdessäoloa. Lippujen hinta 6€. Lippuja Kulttuuritalo Kareliasta.

Tervetuloa mukaan nauttimaan mukavasta joulutunnelmasta!

Go and check the video clip in youtube:  https://www.youtube.com/watch?v=HtmwokX3UfI

Coming together from the edges of the world. The meeting of three countries and three youth dance companies in the unique milieu of Tasmania. The goal of this project was to provide a platform for young dancers to explore issues important to them and their community. Stompin Company hosted this dance adventure on the East Coast of Tasmania for the visiting dancers from Finland and Denmark. Alongside Stompin Company the participants were immersed in a camp style program of dance classes and choreographic development with focus on cultural exchange and sitespecific movement and choreography. We hope that this project will be the start of a continued exchange and long-lasting dance network.

Film: Kalle Ranta Dance collaborators: Dansbryggeriet (DK), Hurja Piruetti (FI), Stompin Company (TAS)

Artictic direction: Gabriel Comerford, Katja Köngäs, Metter Overgaard, Caitlin Comerford

Music: Osipov Production

Sounds: Hanbaal, Tbhicba, Glaneur de sons, John Grzinich

 

In collaboration with The Finnish Youth Association, Svenska Kulturfonden

 

 

 

 

 

Hurja Piruetti syyslomailee 14.-20.10.2019. Tanssitunnit jatkuvat ensi viikolla. Hyvää syyslomaa!

Taiteen ja kulttuurin kärkihanke jatkuu Raaseporissa 2019-2020.

Hurja Piruetin parkourkurssit starttaavat 9.9.2019 alkaen Billnäsin koulussa!

Maanantaisin (Billnäs skolans jumppasal)
Luokat 3-4 klo13-14
Luokat 5-6 klo 14-15

Parkour on monimuotoinen liikuntalaji, jossa yhdistyvät hypyt, rullaukset, erilaisten parkourtekniikoiden hallinta ja turvallinen treenaaminen. Parkour ei tähtää kilpailemiseen vaan jokaisen osallistujan omien taitojen kehittämiseen ja pitkäjänteiseen harjoitteluun.

Syyskaudella kokoonnutaan 10x ja kurssi on ilmainen Billnäsin koulun oppilaille. Projekti on osa opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa Taiteen saavutettavuusprojektia. Hurja Piruetti on ollut mukana koko hankekauden ajan ja liikuttanut lapsia ja nuoria eri puolilla Raaseporia neljänä vuonna peräkkäin.

Kurssi alkaa 9.9.2019:

Ma 9.9 Ma 16.9 Ma 23.9 Ma 30.9 Ma 7.10 Ma 14.10
Ma 21.10 Ma 28.10 Ma 4.11 Ma 11.11

Opettajana Alex Högström
Ilmoittautumiset (max 16 osallistujaa)
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. (oppilaan nimi ja yhteystiedot)

Nyt starttaamme "Ruotsia ja balettia" viikkotunnit Fiskarin koulussa keskiviikkoisin 28.8. alkaen (syys- ja kevätlukukausi). Tule oppimaan Ruotsin kieltä baletin keinoin. Kurssi on taiteen perusopetusta ja se käy kätevästi lisätunniksi myös meillä jo opiskelevalle oppilaalle tai ihan uudeksi harrastusmuodoksi. Lukuvuoden mittaisesta projektista saa 40 oppituntia taiteen perusopetuksen opintoihin ja se on ilmaista kaikille opiskelijoille. Tunnit ovat avoimia kaikille raaseporilaisille lapsille ja nuorille.

Toiminnallisen kielenoppimisen viikkotunnit ovat osa Svenska Kulturfondenin ohjelman rahoittamaa Kahta kieltä toimien - Aktivt på två språk -hanketta. Opetuspaikkana Fiskarin koulun liikuntasali.

Yhteistyössä Tako ry & Hurja Piruetti

Ilmoittautuminen ja lisätietoja Johanna Hammarberg (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.)

Tunnit keskiviikkoisin:

Esikoululaiset, 1. ja 2. luokkalaiset klo 13:00-14:00

3.-6. luokkalaiset klo 14:00-15:00

Suositut akrobatiatunnit jatkuvat perjantaisin 30.8 alkaen. Lisäkurssi tulossa 5.-6. luokkalaisille klo 16-17. Huom! Myös akrobatiatunnit kerryttävät taiteen perusopetuksen opintoja!

Ota mukaasi liikkumiseen sopivat vaatteet, sukat (balettiin) , vesipullo ja iloinen mieli!

Hurja Piruetin syysinfo on matkalla! Syyskauden ensimmäinen infokirje on lähetetty sähköpostitse kaikille 21.5.-4.8.2019 sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta ilmoittautuneille (https://www.polkka.fi/hurjapiruetti). Mikäli et saanut syyskauden starttikirjettä, laita epostiosoitteesi Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Muista tarkistaa myös roskapostisi.
Tervetuloa mukaan!