Tanssinopettaja, Rehtori, Taiteellinen johtaja

  +358 40 5162 704
  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tanssitaiteen maisteri (Teatterikorkeakoulu) ja Tanssinopettaja (AMK)

Hurja Piruetin perustaja ja taiteellisesta toiminnasta vastaava. Yli 20 vuoden kokemus lasten, nuorten ja aikuisten sekä erityisryhmien opettamisesta.

”Minulle opettamisessa on tärkeintä innostuksen herättäminen tanssiin, ilmaisuun ja taiteen monimuotoisuuteen. Kulttuurinen ristipölytys ja eri taiteen osa-alueisiin tutustuminen on minulle ominainen työtapa. Keholla oivaltaen, yhdessä heittäytyen, piruetteja unohtamatta…”

Opetusaineina Hurja Piruetissa

nykytanssi, kehonhuolto, aikuisten tunnit, tanssi 60+, dance ja EK ryhmien toiminta, erityisryhmät

Tanssinopettaja

  +358 44 5677 811
  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tanssinopettaja (AMK)/ Turku AMK 2000
Tanssitaiteen maisteri (MA), Tanssinopettajan
koulutusohjelma/Teatterikorkeakoulu 2007

”Tanssitunneilla minulle on tärkeää yhdessä tekeminen ja tanssin ilo.  Tanssitunti voi olla hengähdyshetki arjessa, ihana treenituokio hyvässä seurassa. Tanssitunti voi olla myös tutkimusmatka keholliseen ilmaisuun tai tarkkaa teknistä puurtamista. Tunneillani tanssitekninen treenaaminen, tanssillinen ilmaisu, ilo sekä heittäytyminen kulkevat käsi kädessä.  Ernst Baconin sanoin -Dancing is poetry of the body.”

Opetusaineina Hurja Piruetissa

EK-ryhmä, Lyrical Jazz, Nykytanssi, Tehobaletti, Ladies-tunnit, Dancemix ja lastentanssitunnit. Ulla toimii myös tanssikoulun opona ja laajasta oppimäärästä valmistuvien tanssijoiden lopputöiden ohjaavana opettajana.

Tanssinopettaja

  +358 46 5546 049
  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jenny aloitti tanssiuransa 3- vuotiaana Ethel Gustafssonin balettikoulussa ja opiskeli myös Västra Nylands Folkhögskolanin tanssilinjalla. Jenny on toiminut Nuori Kulttuuri lähettiläänä kansainvälisesti, sekä ideoinut ja osallistunut koreografina eri projekteihin. Hän on tottunut työskentelemään kaikenikäisten kanssa vauvasta vaariin urheiluharrastusten sekä työnsä kautta viimeisten 15 vuoden aikana. Jennyllä on hierojan- sekä lähihoitajan koulutus, jotka johtivat sairaanhoitajan tutkintoon vuonna 2016. Jennyn palo tanssiin tulee erityisesti halusta antaa kaikille oppilailleen mahdollisuus unelmiensa toteuttamiseen. Häntä kiinnostaa myös mahdollisuudet yhteistyöhön tanssin ja hoitoalojen välille, sillä hän kokee tärkeäksi että ihminen nähdään kokonaisuutena.

”Parasta Hurja Piruetissa on yhteisöllisyys, joka rakentuu tanssin kautta. Tanssikoulumme antaa kaikille mahdollisuuden osallistua. Minulle tanssi on niin paljon muutakin kuin vain tanssia. Riippumatta iästä, kulttuurista, terveydentilasta tai muusta, kaikki voivat osallistua tanssitoimintaan jollain tavalla.”

Opetusaineina Hurja Piruetissa

Lastentanssi 4-6 v sekä 7-8 –v nykytanssin alkeet.

Tanssinopettaja, koreografi, tanssija

Srilankasta kotoisin oleva streetopettajamme on toiminut Suomessa tanssin parissa lähes 20 vuotta.

"Urani tanssitaitelijana on suuri osa omaa identiteettiäni. Opin seisomaan omilla jaloillani tanssin kautta, ja siksi ymmärrän taiteen arvon elämässä. Opettajana pyrin antamaan oppilailleni työkalut omien unelmiensa toteuttamiseen, ja opastamaan heitä tanssin maailmassa parhaan kykyni mukaan."

Opetusaineina Hurja Piruetissa

hiphop, locking, funkyjazz, street kisaryhmät, dancehall reggae, performing&tekniikka, produktiotunnit

Tanssinopettaja

  +358 41 5475 784
  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tanssinopettaja (AMK), Turun AMK 2011

Emilia on ollut mukana Hurja Piruetissa alusta lähtien - hän aloitti tanssiharrastuksensa 11-vuotiaana Katjan opetuksessa, ja on opettanut Hurja Piruetissa vuodesta 2009 lähtien. Opettajana Emilia on kärsivällinen ja lempeä, ja rohkaisee oppilaita kokeilemaan ja tekemään itse. Koreografioiden tekeminen on hänen sydäntään lähellä, ja hän yhdistelee mielellään esimerkiksi nykytanssin elementtejä balettikoreografioihin. Tällä hetkellä Emilia opiskelee myös taidepedagogiikan ylempää ammattikorkeakoulututkintoa Savonia-ammattikorkeakoulussa.

"Olen erityisen kiinnostunut nykytanssin ja baletin monista mahdollisuuksista sekä tanssin ja musiikin yhteydestä."

Opetusaineina Hurja Piruetissa

nykytanssi, baletti, lastentanssi, showjazz ja kehonhuolto. Alle kouluikäisten lasten tanssin opetuksen suunnittelusta vastaava opettaja.

Akrobatiaopettaja

Alexilla on viidentoista vuoden kokemus työskentelystä lasten kanssa, tarhoissa, iltapäiväkerhoissa ja kouluissa luokanopettajana. Alexille myönnettiin capoeira opettajan titteli Mestari Marromin toimesta, ja hän on opettanut capoeiraa yli 10 vuoden ajan lapsille, nuorille sekä aikuisille. Akrobatia on keskeinen osa capoeiraa ja Alex on tarjonnut akrobatian opetusta Hurja Piruetissa muutaman vuoden ajan.

Alexilla on Perinteisen Kiinalaisen Lääketieteen tutkinto Neijing koulusta ja hän on myös viiden lapsen isä.

Opetusaineina Hurja Piruetissa

Akrobatia ja temppuryhmä