Hurja Piruettis hösttermin startar den 9 augusti 2021. Det vill säga snart! Har du redan reserverat en plats till nästa termins lektioner? Om du behöver råd om dina studier eller gruppval, kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 
Snart ses vi Hurjisar. Välkommen med!
 

Registreringen för nya studenter för läsåret 2021-2022 börjar idag, 1 juni 2021. Boka din plats på https://www.tanssikoulut.fi/hurjapiruetti

 

Om du vill ha mer information om studievägar eller lämpliga lektioner i grundläggande dans- eller cirkuskonstutbildning, skicka ett meddelande till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Välkommen till Hurja!

Under Juni månad kommer vi att erbjuda drop-in lektioner i BodyArt. Anmälningen görs via länken: https://tanssikoulut.fi/hurjapiruetti/courses.php?l=fi

Katjas BodyArt-lektioner i juni börjar på måndagen 31.5! Följ med. Två grupper från 17 till 18 och 18 till 19 (måndagar och onsdagar 31 maj - 9 juni) Få platser kvar!
BodyArt-dans kroppsvårdskurser fokuserar på muskelstyrka och utveckla töjbarhet med hjälp av verktygen och metoden för nutidsdans.
Klasserna täcker hållning, banor, muskelstyrka och förlängning genom andning och avkoppling. Timstrukturen består av en initial uppvärmning, en muskelstyrka och en tänjningssektion. På kursen används kroppen holistiskt på olika sätt för var och en av dina egna, ur kroppens synvinkel, sätt. Kursen passar alla nivåer och åldrar från 10 år.

Vi kommer även i Juli och Agusti att erbjuda sommarläger för olika åldrar i olika stilar. Anmälning via länken: https://tanssikoulut.fi/hurjapiruetti/courses.php?l=fi

Lägret är ett dagsläger från måndag till fredag kl 10:00-15:00. Under lägret kommer du att få lära dig olika danser inom ämnet och dessutom njuta av gemenskapen tillsammans. Tid för paus och lunch finns, men Hurja Piruetti står inte för mat. Det betyder att egen matsäck ska tas med. Hoppas vi ses i sommar! 

Hoppas vi ses!

 

 

En påminnelse till torsdagsgrupperna. Inga lektioner på torsdag 13.05.

Välkomna med på sommarläger på Hurja Piruetti. I Juli månad erbjuder vi flera olika läger för flera olika åldersgrupper. I Augusti erbjuder vi cirkusläger för olika åldersgrupper. Anmälning senast 15.06.2021!

Anmälningar via: https://tanssikoulut.fi/hurjapiruetti/

12

Hurja Piruettis konstutbildningsprojekt blomstrar i Raseborg i maj! På grund av corona måste de traditionella vårfestivalerna på den lokala teatern ställas in och glöden för scenen är redan hård för alla scenkonstentusiaster. Den här våren kommer vi att blomstra i olika delar av Raseborg med olika projekt och rapturer som ser dagens ljus.


Hurja Piruettis-vårfestival Florere Florere kommer att äga rum den 10 till 23 maj 2021. I vår kommer vår vårfestival att ta nya former. Hurja Piruettis elever i olika åldrar implementerar, producerar, uppträder och kastar sig in i ett brett spektrum av dans och cirkusprojekt och de har redan sett och hörts i olika delar av Raseborg i olika forum. Under de närmaste två veckorna kommer alla blommor att få blommor och olika konstprojekt som görs under våren kommer att blomstra runt Raseborg. På vårfestivalerna presenterar grupperna sina föreställningar, sammanställningar av projekt, projekt och pågående produktioner på sociala medier och på vår webbplats. Följ våra kanaler och blomstra med oss!