Hurja Piruetti har höstlov 18.-24.10.2021! Ha ett bra höstlov 

Covid-19-pandemin har visat hur viktiga danslärare är i en stor andel av befolkningens liv. Danslärare överallt tog till sig teknik för att stödja sina elever psykiskt och fysiskt välbefinnande genom att erbjuda online-klasser samt moraliskt stöd medan världen var strandad hemma.


Danslärare ger så mycket mer än bara en danslektion, erbjuder stöd och disciplin och lär unga människor att arbeta som en del av en grupp som förlitar sig på varandra.


Nu på sitt nionde år grundades Dance School of the Year Awards av Anne Walker MBE för att fira prestationerna för dansskolor som så ofta inte får det erkännande de förtjänar.
Finalisterna i detta prestigefyllda pris har just tillkännagivits och Hurja Piruetti är hedrade att vara en av de listade skolorna.

Goda nyheter gör din dag. Våra egna Sathis Hettithantri och Godwin Otieno har vunnit andra plats i en internationell danstävling! Good job birds. 🕊

 
Ett speciellt tack till Linus Westerlund för editeringen av filmen. 
 

Samarbetsprojekten mellan Hurja Piruetti, skolor och dagis pågår för fullt runt Raseborg. Du kan träffa Hurja Piruettis dans- och cirkuslärare på olika skolor och dagis, med undervisning i t.ex. akrobatik, cirkus och dans! På bilden visas en grupp från Kiila dagis som utför en kroppslig målningsuppgift.


Att röra sig tillsammans och lära sig något nytt är bara underbart!

Årets elever började jobba med sina gymnasiediplom i dans och slutarbeten i den fördjupade lärokurs i dans (grundundervisning i konst).

Nu kör vi!

Vi firar den nationella Hobbyveckan från 6 till 12 september 2021. Kom och bekanta dig med grundutbildningen i cirkus och dans. Du kan fortfarande fråga om lediga platser och prova olika stilar. Vi har trevliga grupper med entusiaster i olika åldrar.

Du kan också bekanta dig med de grundläggande cirkus- och danslektionerna som organiseras av Hurja Piruetti vid de finska modellhobbyklasserna i Raseborgs skolorna.

Mer information Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.